Wat kan ik je bieden

Coaching
Ieder mens is mooi in haar/zijn unieke kern. Het zijn vaak de laagjes die we om ons heen hebben gebouwd in de loop van ons leven waar we last van kunnen hebben, in je gedrag naar anderen toe of voor jezelf. Door middel van krachtige coaching kunnen we deze laagjes weer afpellen. Nobèl Coaching is sterk op het gebied van individuele coaching, relatiecoaching en teamcoaching.
In een intensief traject van vijf tot tien sessies werken we aan een vooropgesteld coachdoel. Met behulp van het Enneagram, Transactionele Analyse, NLP, Familie- en/of Organisatie opstellingen komen we snel èn zorgvuldig tot de kern. Dit gebeurt in een veilige, professionele setting.

Familie- en organisatieopstellingen
We maken allemaal deel uit van een groter systeem; we zijn een onderdeel van een groter geheel, een groep. De familie waarin je bent geboren of de organisatie waarvan je deel uit maakt, hebben invloed op het verloop van je leven, op je zijn, op je handelen en je welbevinden. Normen en waarden, verwachtingen, gevoelens en gedachten worden van generatie op generatie doorgegeven, zowel in families als in organisaties. Je plek gewaarworden in dit systeem en inzicht in deze verschillende patronen kunnen diepgaande veranderingen teweeg brengen. Zou je dit graag willen onderzoeken, kijk dan naar de data in de agenda. Het systemisch werk vindt plaats in een professionele, veilige setting . We werken met representanten binnen duidelijke, ethisch verantwoorde kaders. Voor organisaties is eveneens een incompany setting mogelijk.

Enneagram basiscursus Wil jij de grondbeginselen van dit krachtig psychologisch model leren kennen? Altijd al benieuwd geweest waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, waarom je steeds bepaalde keuzes maakt? Wil je erachter komen dat je zeker niet de enige bent? Ben je benieuwd naar de drijfveren achter jouw gedrag en dat van de ander? Wil je weten waar jouw en andermans sterke punten en gevoeligheden liggen in de samenwerking? Ben je op zoek naar mildheid naar jezelf en naar anderen toe ? Volg dan een enneagrambasiscursus! Zie de agenda voor beschikbare woensdagen in dit jaar.

Communicatietraining
Wil jij en/of je team meer weten over je/jullie communicatie en de onderliggende drijfveren voor gedrag? Volg dan een communicatietraining op basis van Enneagram en/of Transactionele Analyse. Voorafgaand aan de Enneagramtraining zijn EnneagramType-interviews met medewerkers aan te bevelen. In één dag of twee dagen krijg je zoveel eye openers over de onderlinge dynamiek in gedrag en communicatie, een echte aanrader! We werken aan het vermogen jezelf te kunnen sturen en je te verbinden met de ander. Zo haal je het beste uit jezelf en je team. Een complete teamanalyse als nabeschouwing behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Mindfulness training
Mindfulness is een heel krachtig tool, praktisch en down-to earth. Het is bewust en aandachtig in het hier en nu leven. Voluit leven, ervoor gaan, je dromen en doelen najagen, alles eruit halen wat er in zit en elke seconde die je gegeven is benutten en bewust meemaken. Dat is niet hetzelfde als altijd maar op weg zijn en vaak met je hoofd al weer bij het volgende moment zijn. Het betekent ervaren en bewust zijn van wat er zich op ieder moment voordoet. Met je gedachte en gevoel alleen in het nu. Je lijf voelen. Je gedachten onderzoeken, stilstaan bij wat je kunt waarnemen met je afzonderlijke zintuigen. Je gevoel onderkennen. En daar vrij in zijn, er geen oordeel over hebben. Niet over jezelf, niet over een ander. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Mindfulness dag in een relaxte, groene omgeving. Ook een Mindfulness dag incompany is mogelijk.